Iskihän se flunssa sitten kunnolla viikko sitten ja viikko siinä meni, että alkoi taas tuntevansa olevansa ihminen.. mikä tietenkin tarkoitti dieetin keskeyttämistä, huilailua niin paljon kuin saattoi.. vain yhtä paikkaa piti siirtää kun ei jaksanut tehdä, muuten sitä tuli huideltua töissä kaikenlaisten pillereiden voimalla.

Mutta nyt alkaa olo olla kohtuullinen ja tänään aloitin dieetin sitten uudelleen. Neulottua tuli jonkun verran kun ei muuta pystynyt tekemään:

lisänä vielä raitasukat villapukuun, joista ei vielä kuvaa - kuva on kamerassa, enkä juuri nyt jaksa alkaa siirtelemään..

Nyt on puikoilla kirjoneulesukat ihan itselle - malli siitä Novitan sukkalehdestä.

Ehkä viikko vielä, niin kunto alkaa olla normaali.. erittäin ikävä tauti.. ukkokulta makasi sängynpohjalla useita päiviä reporankana.

En käynyt vaa'lla lainkaan tänään enkä käykään ennen ensi viikkoa - entiset tiukat housut ovat nyt löysät ja se toistaiseksi riittää minulle. Löysin nimittäin Lidlistä itselleni aikaisemmin tuntematonta ameriikan herkkua - maapähkinävoita - ja ai että oli hyvää.. onneksi purkki loppui, sillä siinä jos jossa kalorit paukkuu..

Aloituspäivän ruokalista on se tuttu - aamulla kahvia, lounaaksi kaksi keitettyä kananmunaa ja kasa pinaatti ja tomaatti - nyt illalla pistelen poskeeni naudanlihaa ja salaattia niin paljon kuin napa vetää.. liha on eilisestä uunipaistista, jossa ei ole rasvaa ollenkaan.. ostettiin 2,5 kg marketista kun oli tarjouksessa tosi hyvälaatuista paistia. Ja sanokaa mitä sanotte - minä en suosi suomalaista, koska laatu saattaa olla niin paljon heikompaa.