Huoh - vaikka tässä on vuosia siivoskellut ja nähnyt alkoholistiperheiden kämpistä miljoonäärien luksuslukaaleihin niin aina uuden kohteen katsastaminen tuo paineita - ei voi luvata liikoja eikä liian vähän.. Jos rehellisesti sanot, että joku pinta ei nyt vaan lähde pesemällä vaan tarvitsee uutta pinnoitusta kehiin niin johan sitä ollaan ammattitaidottomia siivoojia, jotka eivät mistään mitään ymmärrä.
Yksikin muuttoaikeissa ja muuttosiivousta haluava tyyppi ilmoitti, että siivouksella on tarkoitus saada pinnat uuden näköisiksi ja  - veroisiksi. Parketissa vesivahingot kupruineen ja tummentumineen, seinät täynnä nauloja ja ruuveja, kolhuja, mustumia, naarmuja sun muita, ovissa halkeamia jne jne. Ehdotin seinien maalaamista enkä vesivahinkoparketillekaan mahda mitään - siivooja kun olen. Eipä muuttotyyppi tykännyt ajatuksesta, että joutuisi remonttia kustantamaan.
Eräällä asiakkaalla taas oli liesi sellaisessa kunnossa etten ole moista nähnyt - ei varmasti uunia eikä liesiosaa oltu pesty ja puhdistettu vuosiin vaan poltettu rasvaa rasvan päälle niin, että kerrostumia oli useampi sentti. Jopa uunin lasiosassa oli  yli sentin paksuinen kerros palanutta rasvaa -läpi ei näkynyt lainkaan. Sainko puhtaaksi - kyllä vaan eikä mennyt edes kovin kauan. Jokaisella meillä on kikka kolmonen takataskussa. Mahtoi lieden omistajan ilme vaihtua kovinkin valoisaksi - liedestä tuli kuin juuri kaupasta ostetun näköinen.
Onhan noita - siivota pitäisi joka kolo ja saada kaikki paikat hohtamaan hetkessä oli se hoito ollut aikaisemmin olematonta tai ei - ja kaiken lisäksi homma pitäisi tehdä lähes ilmaiseksi.  Eikä aikaakaan saisi kulua - heiluta siivooja taikasauvaa ja hups - paikat hohtaa.  Huoh...