Eli kevät toi sen hieman keskenjääneen painonpudotuksen taas hollille..no, kyllähän sitä tuossa lähti viisi kiloa, joista vuodenvaihteen aikana ( mistähän syystä, kysyn vaan?) tuli takaisin puolet eli ihan Elon laskuopin mukaan pudotettavaa olisi vielä noin 5 -7 kg... Kiloklubiinhan olen jo kuulunut pitkään ja hartaasti ja suosittelen kaikille - ilmainen kun on. Aloitin ruokien merkkailemisen  ja liikunnan myös - en tosin kovinkaan paljon käytä valmiita ruokalistoja koska ukkokulta on ehkä vähän ronkeli ruokien suhteen, mutta kätevä tapa tuo on seurata syömisiään ja juomisiaan. Jos pystyy itseään huijaamatta kaikki ylös merkkaamaan niin paino putoaa kyllä - hitaasti, mutta varmasti.

Käsi alkaa olla taas hieman paremmassa kunnossa - selkä veisaa kyllä hallelujaata aina iltaisin, eli odottelen tässä, että paikat tulevat kunton kipugeelien, venyttelyjen ja kylmävoiteitten sekä infrapunahieromalaitteen avuilla. Tässä ei parane kovin kipeäksi tulla - pahimmallani joskus kävin siivoamassa ihan Tramalien voimallakin.

Mökkikuumekin alkoi taas - pikkuhiljaa olen osteskellut maaleja ja remonttitarpeita ja nyt katse on suuntautunut aurinkopaneeleihin ja vaikka itse sanonkin, niin ainakin teoreettisen tiedon ko. vekottimista hallitsen aika hyvin. Taidanpa kaupantekohetkillä ällistyttää myyjät, koska ukkokulta ei paneeleista tiedä hölkäsenpöläystä.

Vielä on kuolinpesien romut sortteeraamatta - onneksi sain tutulle menemään monta säkkiä vaatetta, liinavaatetta, mattoa sun muuta - tuttu pitää kirpparipöytää ja näin hyvät tavarat menevät kierrätykseen eikää roskiin ja tuttu saa muutaman lantin tarpeeseen.

Tänään ajattelin töitten jälkeen kokeilla taas ompelemista - jos selkä kestäisi kököttämistä. Toistaiseksi selkä on pahasti kipeytynyt eli olen joutunut lopettamaan alta puolen tunnin. Tällä hetkellä tuntuisi ihan ok, mutta katsotaan sitten töitten jälkeen varsinkin kun teen tässä parisen viikkoa hommia yksinään.

Ilma on mieleeni - kevään haistaa jo..

 

myöhemmin..

Selailin taas nettiä kun ajattelin tilaavani zumbalevyjä kotiin jumpattavaksi, mutta törmäsinkin mielenkiintoiseen sivustoon kotijumpat ja tutkaillessani tarjontaa päätin liittyä, koska hinta nyt ei päätä pakota - alta euron päivä ja jumppavaihtoehtoja oli ja on aivan tarpeeksi..maksoin viikon ja kokeilin paria jumppaa ja voi että kun tuli hiki! Siinä siis on jumppaohjausvideoita ja niitten mukaan mennään musiikin tahdissa. Aika rankkaa.. Jos nyt kuitenkin auttaisi niin kunnon kuin kilojenkin kanssa.