Eli tuntui kuin tuo pahuksen flunssa alkoi uudelleen juuri kun ajattelin parantumisen olevan lähellä - nyt on kaksi viikkoa mennyt aivan liian sairaana..Olin kuitenkin mennä viikolla lapsenvahtivuorossa - hain lapsoset tarhasta bussilla ja samalla reissulla katosivat ne autoni ainoat avaimet. Auto jäi pojan luokse tienvarteen.. uudet avaimet ovat tilauksessa ja tulevat koska tulevat Ranskasta, mutta mikäli avaimen mustassa mötikässä on ajonestosiru ( tai jokin vastaava merkillisyys) niin auto joudutaan hinaamaan ja avain koodattavaksi maahantuojalle.. Ja nyt kun kelit ovat tällaiset niin luulen, että jos poika ei ole auto käynyt putsailemassa niin edessä on mahdoton kaivaminen..

Tässä joulukuussa tartuin citydiilin ja facediilin houkutteleviin tarjouksiin ja sainkin toisen ostoksen jo kotiin. Toinen ystävällisesti ilmoitti kysynnän olleen niin suuri, että varaston täydennys tapahtunee helmikuussa, jolloin saan ostamani diilin helmikuun puolessa välissä. Olin alkuun hieman skeptinen moisista diileistä, koska olin lueskellut, että eivöät tule tai ovat täyttä sitä itseään, mutta ainakin tämä saamani tuote on ihan ok..

Flunssasta huolimatta töitä on täytynyt tehdä.. mutta nyt alkaa pilkottaa valo tunnelin päässä. Tässä pari viikkoa sitten ennen sairastumista päätin yllättäen raivata saunan, joka meillä on ollut lähinnä varastona ja nyt olemme ukon kanssa saunoneet ihan joka päivä.

Laihduttaminen siis edelleen tauolla niin kauan kuin tämä flunssa jyllää.. neulominen on myös jäissä - tosin yhden kirjoneulesukan sain valmiiksi - toinen pari odottelee nyt vähän aikaa - eli kunnes jaksan taas edes televisiota tuijotella...