No joo - uusista kujeista nyt viis.. Joulu meni lasten ja lastenlasten kanssa ihan rattoisasti - uusi vuosi samalla tavalla, töitäkin on piisannut ja kiloja hieman karissut tuossa itsestään, mutta ei läheskään tarpeeksi. Lääkäristä sain silloin tulokset - kaikki arvot koholla, vaan ei mitään hälyttävää . verenpainelääkkeet sain kuitenkin, joiden myötä päätin tänä vuonna saada ne vajaa kymmenen kiloa pois, jotka tuossa niin salakavalasti onnistuivat kerääntymään ja tietenkin juuri tuohon keskivartalon kohdalle. Tupakkakin jää pois tässä kesään mennessä - tällä kertaa en aio äkkirysäyksillä tehdä mitään vaan hissuksiin hissuksiin että tuo pääkoppakin kerkeää mukaan.

Poikkeuksena laihdutus, johon tänään aloitin pikaspurtin saadakseni jatkoon sitten motivaatiota - eli pudotan mahdollisimman nopeasti kahdessa viikossa niin paljon kuin vain lähtee - sitten kuukausi mennään osanutrauksella tai vastaavalla - sitten mennäänkin ihan hissuksiin joko vielä pudottamalla tai tasapainoinemalla tai kummallakin..

Aloitin tuon parin viikon sairaaladieetin, koska siitä on kokemuksia joskus menneiltä vuosilta ( -kymmeniltä). Se on tiukka, mutta paino putoaa hämmästyttävää vauhtia mikä antaa hyvän mielen ja tsempin eteenpäin. Lisäksi on tulossa jotain apuvälineitä ( ei pillereitä, eikä sapuskoja) postissa tässä jossain vaiheessa.

Mitäkö syön sitten tänään?

Aamulla - kuppi kahvia ( otin kaksi) ja pitäisi laittaa sokeripala ( en laittanut kun en makeaa kahvia saa alas), mutta maitotipan laitoin.

Lounaaksi olen jo keittänyt pari munaa., lisäksi pinaattia ja tomaattia  ja illalla sitten ISO pihvi ( eilen söimme uudenvuoden kunniaksi sisäfilettä, joten fileestä nyt riittää useammallekin päivälle), vihreätä salaattia jossa tippa öljyä ja sitruunaa.. Vielä kun vettä jaksaa litkiä sen pari litraa niin eka päivä olisi ok.

Nyt painattelen kauppaan ostamaan huomisia tarvikkeita - samalla apteekin kautta kortisonia ostamaan kun psoriasos kiusaa vielä ja sitten lastenvahdiksi muutamaksi tunniksi. Pyykit on jo pesty, astiat on jo pesty ja koirakin on käytetty aikaa sitten ulkona ( klo on nyt 09.18 aamulla - herätys oli puoli seitsemältä).

Mikä se lähtöpaino onkaan?  80 kg näyttää vaaka ja vyötärö on peräti 96cm - pituus 172cm, joten onhan tässä.. lähinnä tuo vyötärö täytyy saada kapeammaksi ja nopeasti - se on niin paljon riskilukemissa että hirvittää...