Ilmoittauduin nyt kuitenkin avoimen yliopiston psykologian nettikursseille - jos onnaa, niin lisään tuon sosiologian jossain vaiheessa mukaan. Psykologian kursseille ei tarvitse vääntäytyä tentteihin muualle, vaan ne tehdään koneen ääressä mikä sopii meikäläiselle paremmin kun ei koskaan tiedä, joutuuko lauantaisin lähtemään töihin vain ei. Ja ne tentit kun on lauantaisin...

Liikuntakyvytön frouva - no - krapulassahan tuo tuntui olevan ja vatsa oli kovalla.. peräpukamista kärsivällä ikävä tilanne..Frouva, joka painaa sellaiset 160kg, oli sängyllään alasti ja jutusteli sieltä kertoen  tärkeät asiat suolentoiminnastaan ja mietti, joskohan jumppari täytyisi perua, koska vessaanmeno hirvitti. Nyt sitten kuitenkin kotihoitajat saapuivat hieman ennen aikojaan - suomalainen nainen ja tummista tummin afrikkalainen mies - kaivoivat nosturin esiin ja kärräsivät frouvan ensiksi reikätuoliin ja sen lasteineen pöntölle ja uskoakseni sitten suihkuunkin. Frouva huuteli ja uikutti, kirosi ja melskasi - peräpään pesu sattui ilmeisesti aikatavalla. En jäänyt oleilemaan hoitsujen jalkoihin vaan otin ja painattelin K-markettiin euron hedelmien perään, joita sitten ostelin reippaanlaisesti. Samalla ostin ruispiirakkataikinaa - jospa vääntäisi ruoaksi piirakan, jonka täytän kaikella, mitä jääkaapista löytyy. Kun on nakkeja, on vähän pekonia, on paprikaa, sipulia jne kaikkia pieniä määriä - pari purkkia kemaviiliä ja munia - kyllä siitä syötävää tulee.

Huomennakin vielä helppo päivä - pitkä ajomatka ja parinsadan neliön paritalonpuolikas siivottavana - helppo paikka kylläkin. Perjantaina alkaa kunnon hommat ja siitä eteenpäin - perjantaina muuttosiivous ikkunanpesuineen ihan viimeiseksi jossain rivitalossa - on uusi käymätön paikka jotentuntematonta alouetta sinänsä.

Sellaista tällaista - täytynee alkaa tilailemaan kirjastosta oppikirjoja ..