Antibiootit on syöty ja olo kohentunut - pärskittää kyllä vielä reippaanmanlaisesti.. no, ant ajan kulua - kyllä se tästä..

Autohan ei inahtanutkaan ja piti sitten hinauttaa korjauspajalle, jossa on vieläkin. Virtalukko vaihdetaan kokonaan  eli eiköhän sitten mokoma taas hyrise ja kuskaa tätä mummoa hommiin..

Mökkeröinen on nyt myyty - se meni parissa päivässä vaikka onkin sydäntalvi. Ihan katsomatta ja kokeilematta. Käsiraha on saatu ja loppu kauppasumma heti, kun itse pääsemme omat  henkilökohtaiset tavaramme mökiltä pois hakemaan. Nyt on uutta mökkiä  hakusessa - kuivan maan kylläkin, koska noita lastenlapsia on ihan riittämiin eikä meidän silmät riitä menevien lapsosten katsastamiseen - pelko, että hukkuvat järveen on aina takaraivossa, joten vaihdamme mökkiä...

Mökkikauppaa kävimme juhlistamassa ulkona syömällä ja tietenkin suuntasimme Helsingin Runeberginkadun alussa olevaan Bistro Leoon, jonka loistavista antimista olemme useamman kerran nauttineet. Nyt söimme alkuun lohipastramia ( hitsi kun oli nannaa), pääruoaksi marmorifilettä ja Leon leikettä ja päälle tupla espressot ja konjamiinit. Ruoan kanssa puteli talon ihanaa punaviiniä..Jos etsitte nimenomaan hyvän ruoan paikkaa kohtuuhinnoin, niin bistro Leon on teidän paikkanne. Kannattaa varata pöytä etukäteen. Omistaja vihjaili, että lähiaikoina tulee diili, eli silloinhan saa erinomaista ruokaa suorastaan halvalla...

Itse innostuin tuosta lohipastramista niin paljon, että päätin kokeilla tehdä sitä kotona.. ja asiaa tietenkin avitti se, että kaupassa norjan lohi oli tarjouksessa 4.95/kg. Ohjeet noukin netistä - niitä oli monta erilaista - ja niin me söimme tänään itsetekemää lohipastramia ja hitsi hitsi oli hyvää.. ja syömme varmaan huomenna ja loput lohipötkylät ( katsokaa ohjeita) menevät pakkaseen. Tässä on vain yksi ohje - itse tein piparjuurilisäkettä ( piparjuusta ja creme fraichea sekasin soossiksi..)

¨Tässä kuva herkusta, jota tänään söimme:

eli me söimme tätä ihan pääruokana - siksi pottua ja muuta....

Ja pikkuhiljaa tuo käsityöintokin nostaa päätään - toinen kirjoneulesukka valmis ja toinen kantapäässä ..saanen huomenna valmiiksi tai viimeistään lauantaina - taidamme huomenna mennä laulaa luikauttamaan illalla.

Ja ideakyselyä - mulla on nyt vino pino pellavaisia vaaleita pyyhkeitä - mitähän niistä saisi aikaiseksi. Tarvittava määrä mulla on käytössä, mutta aika määrä mulla odottaa muodonmuutosta johonkin... lapset ei pellavaisia pyyhkeitä halua kun ovat kovia ja karkeita, eli jotainhan niistä olisi hyvä väsätä..