Ystävänpäivä jälleen täällä - vieraalta tuntuu päivä vieläkin, koska eihän sitä nuoruudessani ollut..jenkkilästä tullut päivä kulutuksen lisäämiseksi. Mutta ystäviähän on hyvä muistaa ihan omalla päivällään, sillä kuka vartavasten muistaa ystävää muuten kuin merkkipäivinä? Tai silloin kun tarvitsee jotain? Ystävää pidetään ihan liian itsestäänselvyytenä - vähän niinkuin puolisoa - siinähän tuo möllöttää..... :)

No joo.. kylmää piisaa edelleen ja lisää mokomat lupasivat. Tänään on sitten kotipäivä.. pientä järjestelyä, laskujen tekoa, työtaulun uusiksi väsäämistä ( laahustaa jo viikon jäljessä...). pyykkikone on jo päällä näin heti aamutuimaan - astianpesukoneen käyn kohta tyhjäämässä ja lataamassa uusiksi , vaatehuone täytyy raivata ( taas) - siellä oleva vaateteline romahti ukkokullan toimesta kasaan ja vaatteet täytynee tarkastaa ja laittaa uudelleen henkareihin. Ja ehkä sitten voin jatkaa omepelemista..olisi kiva saada jotain valmiiksikin. Lisäksi löysin täältä sellaisen seinävaatteen ohjeineen, jonka haluaisin tehdä - löytyy kun menette alaspäin.

Kaikkea sitä haluaisi tehdä, mutta joko laiskuus ja/tai aikapula iskee vastaan. Ehkä ennemmin tuo ensiksimainittu - jos tekisi kunnon aikataulun ja pysyisi siinä, niin varmasti saisi jotain aikaankin. Mutta kun ei viitsi.... :)Nolostunut