Yksi uusi paikka pullahti näin perjantaipaikkojen jatkoksi - eli kiirettä pitää tänäänkin. Onneksi (toivottavasti) ekassa isossa paikassa ei tänään pitäisi olla petaamisia - viimeksi purin ja petasin paikassa sängyt ja eivät näköjään joka viikko vaihdata lakanoita.. Ei siinä vaihdossa sinänsä mitään jos pääsisi liikkumaan, mutta sängyt sijaitsevat vinokattojen alla niin , ettei pääse seisomaan suorassa eikä edes kiertämään sängyn toiselle puolelle. Siinä meikäläinen sitten pää kenossa ja selkä vinossa yrittää saada lakanoita kohdalleen suorina ja sileinä...Lisäksi joka paikassa on tänään koiria - on isoa, pientä ja useampia samassa paikassa. Eikä siinäkän mitään - koirat ovat mukavia ja mulla on aina taskut täynnä koiranameja, joten koirat suorastaan odottavat meikäläisen tuloa. Ekassa paikassa on ison koiran lisäksi pari kissaa, joista toinen on pentu ja tämä pentu kyllä vähän raastaa hermoja - roikkuu joka rätin ja lakanan nurkassa ja tappelee imurin kanssa. Muuten ihan söpö, paitsi levittää kissanhiekat ympäriinsä. Toinen katti pysyttelee pois näkyvistä tai makoilee ylvään näköisenä tuolilla.Yhdessä paikassa on kaksi pienempää koiraa, joista toinen haukkuu ihan koko ajan toisen ollessa seurallinen ja hiljaisempi. Tuo haukkuja ei ole meikäläistä hyväksynyt vaan pitää tunkeilijana edelleen, vaikka olen huushollissaan käynyt jo puoli tämän koiran elämää - ja huom. koira siis ei ole mikään nuori vaan toisella kymmenellä....

Käsi alkaa olla parempi - eilen yrittelin junasukkia prinsessalle neuloa Idolsin aikana, mutta ei siitä mitään tullut, joten neulomukset sivuun suosiolla.

Ei uskalla kättä rasittaa liiaksi, koska viikonlopusta tuleekin sitten kova - yhdessä paikassa purkamisineen ja siivoamisineen olisi tarpeeksi, mutta nyt niitä paikkoja onkin kaksi. Toinen siis kaksio ja toinen neljä huonetta keittiöineen ja täynnä tavarata ja huonekalua, jotka pitää saada pois - eli kämpät tyhjiksi ja myyntikuntoon.

Onneksi maanantai on sitten vapaa niin pääsee vähän palautumaan.