Eli pyhä inspis iski kun katselin langanjämiäni...tiskirätit eivät nyt mitenkään muuten saanet puikkojani heilumaan ideansa vuoksi, mutta langanjämien kulutukseen aivan passeli juttu. Ja helppoa ja nopeaa - pari telkkarisessiota ja kolme rättiä valmiina + yhdet koranulkoilutuskämmekät ylijääneestä vironvillasta. Kuvat laitan myöhemmin kunhan saan väsättyä vielä pölyrätinkin... Lisää jälkikasvuakin on luvassa ensi kesänä - nyt tyttö innostui ja saa ensimmäisenm lapsensa kunnioitettavassa 33-vuoden iässä. Odotettu tapahtuma kun häistäkin on jo useampi vuosi.

Tiskiräteistä - aika pitkään luin kommentteja käytöstä enkä löytänyt yhtään negatiivista - kaikki ylistivät tehoja ja imukykyä..No - itse olen käyttänyt tietenkin mikrokuituisia liinoja - nuo wettexit sun muut ovat lentäneet roskiin aikapäiviä sitten - niillä ei ihan oikeasti tee yhtään mitään. Yhtä bambusta neulottua tiskirättiä kokeilin, mutta ihan vakuuttunut en kuitenkaan vielä ole. Rättejä pitää olla monta, että voi pestä usein ja tarpeeksi kuumalla - muutenhan sitä vain levittelee pöpöjä pinnasta toiseen. Joten saatan neuloa joka viikonpäivälle omansa - pesukonehan meillä laulaa ihan joka päivä.

Tilasimme uuden levysoittimen, jonka avulla pystyy suoraan tietokoneen avustuksella siirtämään levyt cd:lle tai muistitikuille - olen keräillyt jo nuoruusvuosista asti 'älppäreitä'. Sitten kävimme ostamassa uudet stereot  vain huomataksemme, että levarin liittäminen ¨niihin onkin ihan omanlaisensa juttu - ellei ihan mahdotontakin paitsi usb-portin kautta. Saa nyt nähdä kunhan levarin saamme.

Uusi Sara-koiru senkuin kasvaa ja kukoistaa ja odottelemme ensimmiseten juoksujen alkua. Täystuhohan koira on vielä pentuillessaan. mutta niin rakas. Vieläkin tuntuu siltä , että vanha Sarah palasi takaisin....