Valitanko...no en ihan, mutta tämä lämpötila vie ainakin meikäläiseltä mehut. Jaksaa juuri ja juuri käydä paikat siivoamassa - kotona sitten hikoilee loputkin mehut. Tässähän rusinoituu....Käsityörintamalta ei uusia juttuja - matto on nyt lähes puolivälissä, eli kyllä se siitä.

 Mökkiä etsiskelen edelleen innokkaasti  - jos se nyt vaikka tänä kesänä löytyisi - ja jos ei, niin kaipa se ensi kesäkin tulee. Mökit vaan ovat suorastaan törkeän hintaisia - 100.000:- tuntuu olevan pieni raha ja ihan niin paljoa en kyllä kesämökkiin laita kiinni vaikka olisi millainen palatsi. Ja palatsiahan en etsi vaan ihan tavallista MÖKKIÄ  huussilla, kaivolla ja saunalla omalla pienellä rannalla normaalikokoisen tai isomman järven tai meren ääressä.

Saralle keittelin kanaa ja kuutioin kananpalaset pieniksi ja jaoin ne pusseihin pakastimeen - hyviä koulutusnameja, joita koira suorastaan rakastaa - nakki ei kelvannut, lihapulla ei mennyt, kuivakeksit ei... mutta kana - ah!

Ja kyllä - huomenna lauantainakin on työpäivä- pari paikkaa täytyy käydä tekemässä. Tiistaina on vapaata ja silloin menen laittamaan hiukset uuteen uskoon. Entinen työkaverini vaihtoi ammattia meikkaaja-maskeeraajaksi ja kouluttaa nyt itseään kampaajaksi - on oppisopimuksella liikkeessä eli saan harjoittelijahinnalla uuden pään....Hymy 

Kuvia nyt ei tietenkään ole kun ei ole kuvattavaakaan. Tosin avomaankurkut ovat hyvässä vauhdissa parvekkeella, mutta näppäsen kuvan kun ovat kukassa. Sellaista tänään.